fbpx

Kranio Sakral Terapi

Praktisk info

Tidspunkt Bestil tid på: 56 95 40 11

Beskrivelse

Kranio Sakral Terapi
BALANCE | CENTRERING | DYBDEAFSPÆNDING  

 

Kranio sakral terapi er en blid manuel behandlingsmetode til at undersøge, evaluere og optimere funktionen af nervesystemet i sin helhed og det kraniosakrale system i særdeleshed.

 

Det kraniosakrale system indbefatter:

 

  • Centralnervesystemet (hjerne og rygmarv), som strækker sig fra kraniet (kranium) gennem rygsøjlen til korsbenet (sacrum).
  • De store hjernehinder og membraner, som inddeler de enkelte hjernedele og omfavner hele centralnervesystemet.
  • Cerebrospinalvæsken, som beskytter, nærer og afgifter hjerne og rygmarv.
  • Alle knogler og bevægelige ledforbindelser i kraniet, ansigtet, rygsøjlen og korsbenet.
  • Den kraniosakrale rytme, der i sit eget rytmiske flow cirkulerer igennem centralnervesystemet.

 

Den kraniosakrale rytme er kroppens dybeste puls – den kaldes også livets åndedræt, som er det indre pulserende kraftværk/energi-center, hvorfra alle de vitale fysiologiske systemer og processer aktiveres, styres og balances.

I sin enkelthed er kranio sakral terapi rolige, præcise berøringer og teknikker til at skabe bevægelse og flow i det kraniosakrale system; med det formål at balancere nervesystemet, optimere hjernens funktion og aktivere kroppens selvhelbredende evne.

Hvis der er behov for at behandle konkrete muskelspændinger, kombineres kranio sakral terapien med fysioterapeutiske teknikker i form af myofascial release, bindevævsmassage, organmassage – alle rolige, dybtgående, balancerende teknikker.

Denne form for Kranio Sakral Terapi er særligt gavnligt for behandling af piskesmæld, hovedtraume, migræne, hovedpine, kæbespændinger, tinnitus, hukommelsesbesvær, koncentrationsproblemer og alle former for stress. Også neurologiske ubalancer såsom parkinson, sklerose, vaccineskader, følger efter hjerneoperationer, etc. kan påvirkes positivt med kranio sakral terapeutisk behandling.

Pris for 1 times behandling:

Kr. 765,-

Ring til os på 56 95 40 11 og bestil tid.