fbpx

Annes Rygskole

Få styr på dine rygsmerter. For dig, gerne vil træne sammen med ligestillede og under supervision af en fysioterapeut.

Praktisk info

Instruktør Anne Holz Hansen, fysioterapeut
Tidspunkt Onsdag kl. 14.30 til 15.30 og fredag kl. 14.30 til 15.30.

Beskrivelse

Til dig der har haft ondt i ryggen i mere end 6 måneder (kronisk) eller dig, der muligvis har haft ondt i ryggen tidligere, men nu har et nyt rygproblem, som startede for mellem 3-6 måneder siden (subakut).

Du vil gerne tilbage til dit normale aktivitetsniveau og kunne godt tænke dig at træne sammen med ligestillede og under supervision af en fysioterapeut.

Hvis dine smerter er helt akutte, skal du formegentlig igennem et individuelt forløb først. Hvis du fejler noget alvorligt eller hvis dit rygproblem er akut, er holdet ikke noget for dig.

Vil du gerne

  • lære lidt om hvad smerte er for en ”ting” og hvordan den kan komme til at fylde mindre i dit liv?
  • lære at få lidt kontrol over dine rygsmerter?
  • kunne træne uden at få mere ondt?
  • blive mere udholdende og stærkere?
  • blive mere smidig?
  • kunne det, du kunne før dine akutte rygsmerter?

… jeg kan love dig, at vi kan opnå mindst én af de ting! (Men ikke det hele).

Forløbet kører over 10 uger, det er et lukket hold med max. 8 deltagere og træning to gange om ugen. For at få mest muligt ud af forløbet, anbefaler jeg at du kommer hver gang, så vidt det er muligt. Du betaler kun for de gange du kommer.

Jeg skal lige vurdere din ryg, før du starter på holdet – så ring og bestil en tid.

Vi laver sammen en plan for, hvad du skal arbejde med. Vi bruger de tests, der er relevante for dig, for at vi ved, hvor du er når vi starter, og vi tester det samme, når vi afslutter forløbet.

De 10 uger vil være en blanding af teori og praksis. Indholdet vil blive tilpasset de deltagere der er på holdet. Det er fint, hvis du har en henvisning fra din læge, men det er ikke en forudsætning. Hvis du har haft et langt forløb med div. udredning, må du meget gerne medbringe et udskrift af dette.

Ring på 5695 4011 og få en snak med mig, om holdet kunne være noget for dig. Jeg glæder mig til at træne med dig og lære dig en masse om hvordan ryggen fungerer.
Anne Holz Hansen
Aut. fysioterapeut og medejer af Fysioform

Anne har arbejdet indenfor dette felt siden 2007. Anne er cert. MDT, har deltaget på kurser som Den Motiverende Rygskole, Discusprolaps i lænden – diagnostik og konservativ behandling, Explain pain, Kinesiotape KT1,2 og 3 og er cert. i Fysioflow.