fbpx

Heskiers One Tool Kursus

Unik mulighed for at lære Heskiers OneTool og Heskiers Method af Opfinderen selv, Martin Heskier.

 

Kom og lær Heskiers OneTool bedre at kende og find ud af hvor alsidigt redskabet er. Lær hvordan du blidt kan behandle dig selv og dine nærmeste og se hvor en stor effekt det har!

Heskiers OneTool kan bruges af alle til et hav af problemstillinger. Det er et godt selvbehandlingsredskab, det øger flowet i vævet, det løsner bindevævet, giver bedre bevægelse, mindsker ømme muskler, godt til trigger punkter og sporstskader og meget andet. Noget af det vil du blive introduceret til på vores kursus.

 

Heskiers Academy tilbyder i samarbejde med FysioForm følgende kursus

v/ Martin Heskier.

Tilmelding sker på mail: juwo@fysioformbornholm.dk

 Kursusprogram

Heskiers One Tool

 Consumer/forbruger 1 

Torsdag 26.08.2021 kl 18.30 – 20.30

Pris 200 kr.

2 timer med Martin Heskier hvor du indgående lærer hvordan Heskiers OneTool fungerer samt hvordan du skal anvende det. At høre Martin fortælle om de mange forskellige funktioner samt give dig hands-on undervisning er en eyeopener for at få adkomst til Empowered Self Treatment. Vores ubrugte, men allestedsnærværende kapacitet til at behandle os selv

Consumer/forbruger 2

Lørdag 28.08.2021 kl 9.30 – 12.00

Pris 250 kr.

Vi forsætter fra Consumer/forbruger 1 hvor vi går i dybden med selvbehandling – du lærer omkring 10 forskellige selvbehandlinger og får lejlighed til at afprøve selvbehandling sammen med Jesper og Annes faglige stab af fysioterapeuter, ergoterapeuter samt massører.

 

 Heskiers OneTool & Method Masterclass for professionelle.

Søndag 29.08.2021 kl 9.30 – 18.00

Pris 1200 kr.

Alle faggrupper at kropsterapeuter får unik viden og tilgang til behandling der ikke kun handler om metode på andre, men også metode til hvordan man kan optimere sig selv, arbejdsstilling, tryk, samt ikke mindst mindske risikoen for erhvervsskader der ellers ofte kan sætte en ellers strålende karriere på ‘hold’. Yderligere gives eksempler på hvordan man kan igangsætte sine egne patienter med selvbehandling der kraftigt øger god omtale og er en unik markedsføringshjælp, samt ikke mindst kan være et godt tillæg  til imsætningen

Læs mere om Heskiers One Tool her: www.heskiers.com

 

Heskiers Method behandlinger.

Behandling med Heskiers Method udført af reg. akupunktør, masterhealer og body-mechanic Martin Heskier.

Martin Heskier, uddannet både i Danmark, USA, Indien og Kina, nu bosiddende i Seattle USA, har gennem mere end 20 år arbejdet med hospitaler og læger, utallige verdensmestre, olympiske og professionelle atleter samt top performere både på hjemmebanen og i business.

 

Unik mulighed for at opleve hvordan opfinderen af Heskiers OneTool og Heskiers Method arbejder integreret med patienten, både omkring muskel relationer, mindset, meridian baner, tryk og manipulation for at behandle symptomer, genskabe homeostase, ligevægt og indre balance.

 

Martin behandler både kroniske såvel som nyopståede traumaer, arvæv, alle former for muskel- og ledsmerter, ligamenter, nervebaner.

Behandlinger:

Vi har for at vores patienter kan få lov til at opleve Martin Heskier, forhandlet os til helt unikke priser der ligger langt under det Martin normal får for sine behandlinger (priserne herunder afspejler besparelser på generelt -90% af Martins normale konsultationspris).

Det har været muligt for os at få dette i stand gennem FysioForms ejere: Anne samt Jesper Upul Westh Olsen, der har studeret hos Martin Heskier gennem flere år og er registreret samarbejdspartner med Heskiers Academy.

 

Torsdag 26.08.2021 kl 16-18

Fredag 27.08.2021 kl 09-18

30 min Local in body treatment:          600 DKK (normalpris 3600 DKK)

55 min Omnipotent body treatment:      1000 DKK (normalpris 6000 DKK)

Mandag 30.08.2021 kl 09-18

90 min special treatments – Monday only           1500 DKK (unik for os på Bornholm)

Kontant betaling eller PayPal (5% tillæg)

Kvittering udstedes.

For booking skriv til: juwo@fysioformbornholm.dk