fbpx

Pr. 1. november 2022 får træningscenteret et nyt system

Pr. 1. november 2022 skifter vi system i træningscenteret i FysioForm.

Det betyder for dig som medlem:

Det gule sundhedskort: Fra tirsdag d. 1. november skal du fremmøde dig med dit gule sundhedskort på fremmødeskærmen ude i receptionen. Hvis du har glemt dit sundhedskort, kan du fremmøde dig ved at taste dit cpr.nr.

Det grå (eller røde) medlemskort udgår.

Holdtilmelding: Når du skal tilmelde dig hold, skal du ind via vores hjemmeside www.fysioformbornholm.dk. Her vil der være et link til holdtilmelding. Du logger på med dit cpr.nr og du skal derfor ikke længere huske et medlemsnr. Første gang du logger på, skal du trykke på ”Jeg har glemt mit kodeord”, så vil der blive sendt en mail til dig. Følg vejledningen i mailen, for at oprette et nyt kodeord. Fremadrettet logger du så på med dit cpr.nr. og valgte kodeord.

Fra 1. nov. kan du desværre ikke bruge appén længere. Du kan kun booke hold via vores hjemmeside, eller kontakte FysioForm, så kan vi sætte dig på hold.

DIBS aftaler: Hvis du har en månedlig kreditkortsaftale hos os, det vil sige at der trækkes et fast beløb hver måned, så vil du få tilsendt en mail, hvor du bliver bedt om at re-aktivere din kreditkortaftale i det nye system. Følg vejledningen i mailen.

Årskort og andre kontante medlemskaber skal ikke gøre noget.

Tak for din tålmodighed

Vi håber at alt går som det skal, men der kan selvfølgelig opstå lidt udfordringer undervejs. Hvis du mod forventning skulle opleve et problem, beder vi dig tage kontakt til FysioForm, så vi kan rette problemet hurtigst muligt.

Vi ønsker dig en fortsat god fornøjelse med din træning i FysioForm.

Med venlig hilsen

Anne H. Hansen og Jesper U. W. Olsen