fbpx

NYT: Fysiofascia Inspirationsforløb med Jesper

FysioFascia-Træning er for dig der vil mærke din krop og de fantastiske muligheder det kan give dig ift bedre bevægelighed, mere ro og bedre vejrtrækning ved en mild og blid påvirkning. Vi arbejder med alle kroppens væv, især med fokus på bindevævet (fascia) og den extra-cellulære matrix (cellernes nærmiljø). Vi arbejder på at optimere cellernes miljø og arkitektur ved blide tryk, stræk og bevægelse.

FysioFascia-træning er for hele kroppen, og du lærer lidt om kroppens sammenhæng på kryds og tværs gennem bindevævet. Vi vil særligt arbejde med smidighed, men også på at træne og understøtte nogle af bindevævets andre egenskaber, såsom elasticitet og transport af næringsstoffer gennem kropsvævene. Ydermere vil vi arbejde på at berolige nervesystemet gennem små enkle øvelser, nedbringe stress og bringe dig i større balance.

Vi vil bruge simple redskaber undervejs og kan man komme op og ned fra gulvet er holdet for dig som både ikke-medlem, medlem eller patient i FysioForm .

 

Fysioterapeut Jesper U. W. Olsen vil stå for forløbet, der blandt andet vil kombinere elementer fra både Fysioflow, Anatomy Trains, Fascial Fitness, taekwondo og Qi Gong.

 

Praktiske oplysninger:

Datoer: Onsdage d. 1/3, 8/3, 15/3, 22/3 og 28/3. 

Tid: kl. 16.35-17.30

Pris: kr. 700 kr.

Sted: Højvangen 6, 3700 Rønne  

OBS: max 13 deltagere.

Holdet oprettes ved 7+ deltagere. 

 

Tilmelding: Kontakt FysioForm på tlf. 56954011 eller mail til info@fysioformbornholm.dk