Zumba

En sjov og anderledes træningsform - sved og smil garanti

Praktisk info

Instruktør Alexandra Petersen & Lorena Hernandez Coronado
Tidspunkt Mandag 17.00 - 18.00. Tirsdag 11.15 - 12.05. Fredag 11.00 - 11.50.

Beskrivelse

Zumba er for alle der ønsker en sjov og anderledes træningsform. Du får sved på panden og et smil på læben – med garanti. Vores Zumba instruktører er alle certificerede og tilbyder undervisning af høj kvalitet.

Zumba blev skabt i midten af 90´erne af sydamerikaneren Alberto ”Beto” Perez. Inspireret af den traditionelle cumbia,-salsa,-samba,-og merengue musik, som han voksede op med, kombinerede han sine foretrukne latinamerikanske rytmer med sine hotte internationale dansetrin og Zumba blev skabt.

Vi har flere forskellige Zumba-hold

 

Zumba Toning (Alexandra)
Her bruger vi vægte og arbejder med de store muskelgrupper. Vi danser stadig Zumba, men overvejende med vægte i hånden.

Zumba Gold (Alexandra)
Er som vi kender Zumba. Dog er vi ikke så højt oppe i tempo men når mere ud i bevægelserne. Vi drejer ikke så meget rundt og vrider ikke vores led i hurtige bevægelser. Alle kan være med, du skal nok få sved på panden, selvom du er vant til up-tempo hold.

 

Zumba Fitness 

Zumba Fitness er som du måske ved, en af de mest effektive måder at forbrænde kalorier på, og dermed smide overflødig vægt. Du bevæger hele kroppen, som bliver stærkere, slankere og du styrker musklerne. Zumba gør underværker ved din træning. Helt grundlæggende er Zumba Fitness en måde at træne på, mens man har det sjovt. Zumba er baseret på latinamerikanske dansetrin og rytmer og er inspireret af bl.a. salsa, marengue, cumbia og samba.
De lækre rytmer gør det umuligt at stå stille, og en af de helt store fordele ved Zumba, er da også at det er sjovt.