fbpx

Wuji Gong

Wuji Gong er et redskab til ro, afstresning og heling af krop og psyke igennem kropsøvelser, visualisering og mindfulness.

Praktisk info

Instruktør Jesper Upul Westh Olsen, Fysioterapeut & Wuji Gong Senior Teacher
Tidspunkt Tirsdag 15.00 - 16.00

Beskrivelse

Wuji Gong er en 800 år gammel Qi Gong form. Den består af to små serier der hver gentages 4 gange mod hvert verdenshjørne. Wuji Gong har en afbalancerende virkning på hjernen og resten af nervesystemet pga. sine mange krydsbevægelser.

I undervisningen vil du blive guidet igennem kropsøvelser, visualisering og mindfulness. Dette er noget for dig, som vil styrke sammenhæng mellem krop og sjæl.

De seneste 15 år er denne form blevet dyrket mere og mere i vesten, ikke mindst pga dens mange fordele. Denne Qi Gong form er en Yin form, dvs. ikke en kampsport som fx. Tai Chi, men et redskab til ro, afstresning og heling af krop og psyke. Denne form er netop kaldet medicinsk Qi Gong pga. de helbredsmæssige gevinster.

Iflg. psykiater Dr. Edward Hallowell er Qi Gong med til at afbalancere hjernen, da lillehjernen stimuleres af de mange krydsbevægelser i træningen samtidig med gentagne øjenbevægelser over midtlinien.

Wuji Gong kan udføres af alle og ved at gøre det dagligt, kan du opnå:

  • Ro i sindet – fremme mindfulness
  • Aktivering af det parasympatiske nervesystem
  • Regulering af blodtryk – skrue ned for stressresponset
  • Mindre stress
  • Forbedret søvn
  • Øget kropsfornemmelse

 

Medlemmer: Book online via holdplan

Er du ikke medlem, så book plads på 5695 4011
Jesper Upul Westh Olsen
Wuji Gong Senior Teacher