fbpx

Kostvejledning & Sundhedscheck

Praktisk info

Beskrivelse

Kostvejledning med Sarah

Synes du også vægttab og sundhed er kaotisk at finde hoved og hale i? Har du prøvet utallige slankekure men er enten aldrig kommet i mål eller har taget kiloene på igen bagefter? Er du træt af standard-diæter, der ikke tager udgangspunkt i dine forudsætninger? Vil du gerne opnå et sundt og holdbart forhold til mad?

Hvis du gerne vil lave en livsstilsomlægning, hvor målet ikke kun er X kg tabt, men også bedre nattesøvn, mere energi og overskud i hverdagen samt større fysisk og psykisk velvære, så kan jeg hjælpe dig.

Hos mig får du IKKE en mirakelkur, en magisk vægttabs-pille eller en stram kostplan. I stedet får du læring om din krop, kost og fysisk aktivitet. Du får rådgivning, vejledning og redskaber til at navigere i vægttabsforløbet og din nye livsstil, så du også kan vedligeholde vægten. Processen er sjov, motiverende og lærerig, og du opnår ny viden og måske også (selv)indsigt i dine spisevaner.

Nøgleordet hos mig er balance. Jeg deler ikke madvarer op i sundt/usundt, i stedet arbejder jeg med sunde/usunde tilgange til madvarer, mængder og spisevaner. På den måde er ingenting forbudt, og der skabes en ro omkring maden, hvor det ikke gælder om at undvære, men om at prioritere og justere.

 

Du får ½ times uforpligtende introsamtale gratis, hvor du kan møde mig og vi kan tale om dine udfordringer og drømme.

Et forløb vil starte med en konsultation, hvor vi har en dybere snak, fastsætter dit/dine mål og udarbejder en handleplan. Vi har opfølgning ca. hver 14. dag, hvor vi følger dine fremskridt og justerer planen. Derudover har du altid mulighed for at kontakte mig ved behov, så vi kan opretholde den gode motivation i forløbet!

Pris

SØLV Pakken 6 klip            kr. 2950

GULD Pakken 12 klip          kr. 5800

PLATINUM Pakken 18 klip  kr. 8650

Hvordan booker du en konsultation?

Du ringer til FysioForm på 56 95 40 11 hvis du ønsker at booke en uforpligtende og ganske gratis konsultation. Eller send en mail til FysioForm på info@fysioformbornholm.dk, så kontakter vi dig.

Sundhedstjek

Et sundhedstjek giver dig et indblik i din sundhed lige nu og her. Du får også information og rådgivning om muligheder for at forbedre din livsstil.

Sundhedstjekket indeholder

  • BMI, talje/hofte-ratio (højde, vægt, cm målinger)
  • Måling af fedtprocent og muskelmasse
  • Blodtryk og puls
  • Konditest
  • Mini-blodprøve der viser blodsukker og kolesteroltal
  • Snak om KRAMS faktorer

Pris

60 min. kr. 685, 00

Hvordan booker du en konsultation?

Du ringer til FysioForm på 56 95 40 11 hvis du ønsker at booke en uforpligtende og ganske gratis konsultation. Eller send en mail til FysioForm på info@fysioformbornholm.dk, så kontakter vi dig.

Profil

  • Sarah Hansen
  • Sygeplejerske, UCL Odense 2019
  • Kostvejleder, AtWork 2021

Mit ultimative mål er at motivere andre til en sund(ere) livsstil. Den vigtigste opgave for mig er derfor at kunne hjælpe almindelige mennesker med at nå deres drømme og ønsker med en livsstilsomlægning.

Jeg arbejder med sundhed gennem kost, men også gennem mentalitet og aktivitet.

Kosten er altafgørende i et vægttab, men kan samtidig også være et uoverskueligt felt. Vores mentalitet spiller en enormt stor rolle for et vægttabsforløb. Og selvom fysisk aktivitet ikke er et krav under forløbet, er der kun gode fordele at hente her i forhold til både vægttab og vores generelle sundhed. Derfor er det væsentligt at opnå viden og færdigheder inden for alle tre områder.

Som sygeplejerske har jeg kompetencer til at hjælpe dig i mål trods eventuel sygdom. Selvom sygdom og/eller medicin kan have indflydelse på din vægt, vil det aldrig være den direkte årsag til vægtøgning, og det kan derfor altid lade sig gøre at tabe sig.

Jeg har erfaring i kommunikation, målsætning og handleplaner, så vi kan sammen lægge en realistisk plan med fokus på både at nå i mål og på at holde vægten efterfølgende.