Dynamisk flow

Praktisk info

Instruktør Anette Munch Valles
Tidspunkt Torsdage fra 17.00 - 18.00 i Højvangen nr 2

Beskrivelse

Dynamisk Flow Træning

Torsdage kl. 17:00-18:00

Suikido dynamisk flow træning er en fusion af yoga, dans, tai chi og naturlig bevægelse.

Flow systemet rummer alle vitale bevægelser og afspejler naturens principper som de relaterer til mennesket og energi-i-bevægelse. Træningen smidiggør, styrker og balancerer kroppen i sin helhed.

Alle led aktiveres og stimuleres i deres mulige bevægebaner – bøjende, strækkende, spirallerende, komprimerende og forlængende. Herved styrkes og harmoniseres eventuelle svage områder, skader, smerter og tilbagevendende problemområder.

Flow træningen opbygges systematisk gennem kortere bevægelsessekvenser der progressivt udfolder sig fra liggende, til siddende, til knælende, til hugsiddende, til stående, til ekspanderende og bevægende i rum. Øvelserne foregår i et roligt meditativt flow, hvori den ene bevægelse naturligt leder til den næste.

Priser:

Med lægehenvisning:   kr. 118,41 per træning

Uden lægehenvisning: kr. 195,07 per træning

 

Der giver yderligere tilskud fra sygeforsikringen Danmark; dette både med og uden lægehenvisning.

Tilmelding:

Ring til os på 56 95 40 11

Opstart torsdag d. 3/9-2020 kl. 17.00-18.00

Sted: Højvangen 2

Underviser:

Fysioterapeut Anette Munch 

Anette har gennemgået og færdiggjort et 10-årigt mesterlære uddannelsesforløb i Suikido Yoga. Hun er uddannet og udlært af Suikido Yoga’s grundlægger Chris Valles og er autoriseret Suikido Yoga underviser.

Foruden sin yoga uddannelse har Anette en mangeårig bevægelsesbaggrund som elitegymnast, og har blandt andet været lærer på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor hun igennem flere år ledte skolens rytmiske elitehold.

Anette er en højt kvalificeret underviser og avanceret bevægelsesudøver med mere end 20 års professionel erfaring.

Læs mere om Anette her: