Vi byder 2 erfarne terapeuter velkommen til Bornholm og til arbejde i FysioForm

Vi byder 2 erfarne terapeuter velkommen til Bornholm og til arbejde i FysioForm – øens største klinik for Fysioterapi og Sundhedscenter.
Det drejer sig om fysioterapeut Anette Munch Valles som en ny del af klinikkens behandlerteam og holistisk behandler Chris Valles der lejer sig ind.

 

“Vi er glade og taknemmelige for, at to så kompetente terapeuter, fik lyst til at være hos os i FysioForm. Vi glæder os til samarbejdet med dem”.” siger Anne Holz Hansen, medejer af FysioForm.
Anette er fysioterapeut med 23 års erfaring, hun har arbejdet i forskellige sektorer, både som fysioterapeut, underviser, kraniosakral terapeut og medudvikler af Suikido. Hun har en meget bred erfaring og helhedsorienteret tilgang til sine patienter. Hun kombinerer den manuelle tilgang med individuelt tilpasset træningsterapi. Anette tilbyder både behandlinger indenfor og udenfor sygesikringen, ligesom du kan bestille tid til  kraniosakral terapi.
Du kan læse mere om Anette på http://fysioformbornholm.dk/om-os/anette-munch/ og på suikido.com

 

Chris har gået den traditionelle mesterlærevej og lært en række terapiformer hos forskellige traditionelle mestre i Asien. Han er også professionelt uddannet indenfor dans, kampkunsttræning, yoga og Tai chi.
Hans over 30 års erfaringer har han samlet til et komplet behandling -og træningssystem SUIKIDO.
Chris tilbyder sine behandlinger, kostvejledning og træningsterapi i FysioForms lokaler.
Du kan læse mere om Chris på suikido.com
“Med de to nye terapeuter på øen er der nu endnu flere muligheder for at tilbyde behandlinger for et større antal problemstillinger og sammen med det øvrige team FysioForm kan vi være med til at øge sundheden for endnu flere mennesker på og udenfor Bornholm” udtaler Jesper U. W. Olsen, fysioTerapeut og medejer af FysioForm.