fbpx

Psykomotorisk Behandlings Tilbud

PSYKOMOTORISK BEHANDLINGS TILBUD

Psykomotorisk Behandling tilbydes af 6 semester studerende, fra Psykomotorisk Terapeut uddannelsen på KP. Den studerende, Camilla Ellekvist, har givet massage i en lang årrække, og er nu ved at efteruddanne sig til Psykomotorisk Terapeut, som er en anerkendt, helhedsorienteret sundhedsfaglig professionsbachelor.

Mulighed for forløb.
Eftermiddags- / tidlig aftentider, fra kl 15, man-tors i Fysioform fra uge 9 til og med uge 18.
Begrænset antal pladser. 400 kr pr behandling / 1 time

En psykomotorisk behandling er en kombination af
-samtale
-manuel kropsbehandling -evt mentaltræning og fysiske øvelser

 

Kontakt mig for mere info på Email:post@camillaellekvist.com eller telefon på  +45 50 50 16 33

 

Med udgangspunkt i det hele menneske er behandlingen centreret om den enkelte klients livssituation, ønsker, behov og udfordringer.
Kropsbehandlingen foregår på briks, hvor der gives opmærksomhed og impulser til kroppens væv, muskulatur og led. Evt. underspændt muskulatur vitaliseres og overspændt muskulatur afspændes. Herved kan blokeringer løsnes og fornyet cirkulation opstå.
Når kroppen afspændes påvirkes bl.a. nervesystemet, der er med til at genoprette kroppens naturlige egen balance.
Klienten er fuldt påklædt. Kom i blødt / behageligt tøj.
En psykomotorisk behandling fokuserer på din krop og psykes ressourcer og færdigheder, og tager udgangspunkt i at krop og psyke hænger sammen.
At inddrage disse sammenhænge i behandlingen er med til at bevidstgøre vores kropslige, mentale og følelsesmæssige behov og reaktioner, og derved medvirke til (endnu) bedre trivsel i arbejdsliv og privatliv.
Et fokus i behandlingen er at øge kropsbevidstheden, da det kan gøre os i stand til handle bevidst på vores krops impulser og signaler.
Som alle sundhedsprofessionelle er den psykomotoriske terapeut underlagt tavshedspligt.

Da jeg er under uddannelse vil udvalgte eksempler fra praksis blive inddraget i min 6 semester eksamensopgave. Al materiale bliver anonymiseret.