Original Feeling Touch kursus d. 26-27/8-2017

Lær Denne revolutionerende tilgang til selvhelbredelse med Original Feeling Touch Country Coordinator for Danmark – Jesper Upul Westh Olsen

Stress i alle dens facetter er ofte en udløsende eller forværrende faktor for mange sygdomme. OFT behandling er en tilgang der giver kroppen og nervesystemet mulighed for at komme i balance igen. OFT inviterer til en dyb og tryg afslappethed hvor du kan give slip på de ubalancer og blokeringer der er ophobet i kroppen.

Hvad er Original Feeling Touch?
OFT – Original Feeling Touch – er en holistisk tilgang til terapeutisk behandling. Det bygger på essensen af mange års udforskning af Andrew Fretwell for at finde frem til de skjulte dynamikker i selvhelbredelse.

Den første del af OFT behandlingen består af den dybe afspænding af kroppen. OFT behandling starter på ryggen, rygsøjlen og binyrerne, for at afslappe nervesystemet. Kernen og styrken af OFT-tilgangen, er at vi under behandlingen bliver så afslappet og trygge, at vi tillader os selv at føle dybt, og med hjælp fra behandleren kan træde ind i en tilstand af selvhelbredelse.
Senere liggende på ryggen, vil du modtage blid OFT touch til din mave, så du kan komme i kontakt med den skjulte følelsesmæssige bagage og gamle traumer. Når vi fordøjer disse følelser opstår en lethed og glæde naturligt spontant fra vores kerne.1

Hvad kan du opnå ved OFT behandling?
Forløsning af stress som er roden til kronisk sygdom, der opstår som ufordøjede følelsesmæssige ophobninger i kroppen.
Nervesystemet er for de fleste mennesker automatisk beredt til kamp eller flugt, så for at komme i tilstanden for selvhelbredelse, har vi alle brug for støtte og tryghed for at kunne forløse ufordøjede følelser.

At komme følelsesmæssigt i balance, krop-centreret og fuldt tilstede under en OFT behandling
Indblik i hvordan du forvalter din egen livskraft og energi, eksempelvis at ændre tyngde til lethed.
Hvordan alle symptomer er et tegn på din sjæls ønsker at udvikle sig i retning af dit største potentiale
Under OFT behandling skabes de trygge rammer og hjælp som giver dig muligheden for at få fordøjet de svære følelser.

Hvis du føler dig overvældet, udmattet, i ubalance, eller hvis du er på udkig efter en dybere forbindelse med dig selv, så opfordre jeg dig til at prøve OFT behandling.

OFT is spreading fast because it’s very simple to learn and powerful in its effects. The OFT healing principles can be applied to any healing modality, for example; Cranial Sacral Therapy, Osteopathy, Acupuncture or any modality where touch is involved.

Hvornår: 26-27/8-2017 kl. 9.30-17.00

Pris for kurset kr. 1.800
Kontakt Jesper U. W. Olsen
juwo.fysioterapi@gmail.com

Tlf: 28 71 03 41