fbpx

Om os

Vi er ca. 30 medarbejdere fra mange forskellige faggrupper.
Vores kompetencer favner derfor bredt og er samtidig specialiserede.

Anne Holz Hansen og Jesper Upul Westh Olsen ejer Fysioform Bornholm:

Da vi satte os for at ville overtage Fysioform, var det fordi vi begge gik med visionen om et rigtigt sundhedshus, som kunne tilbyde en bred vifte af tilbud til det hele menneske.

Vi havde år forinden snakket sammen om at skabe et større sundhedshus, og da muligheden bød sig slog vi til. Fysioform Bornholm havde allerede en række af de kvaliteter og tilbud, som det har været let at bygge ovenpå.

Vi vil gerne have et sundhedscenter hvor fagligheden er i top, hvor viften af tilbud er bred, hvor de individuelle behov er i fokus og kan tilbyde en helhedsorienteret løsning.

Vi ønsker at nå derhen, hvor vi kan forebygge mere end at behandle, derfor retter vi også på vore brugere i træningscenteret, hvis de laver en uhensigtsmæssig udførelse. Vi rummer forskellige faggrupper i huset og samarbejder derudover med andre eksternt, så vi hele tiden kan optimere vore tilbud.

Vi vil gerne tilbyde den høje standard af fysioterapi indenfor den offentlige sygesikring, men vil også udbygge tilbuddet af behandling udenfor sygesikringen.

Administration

Behandlere

Instruktører


Faciliteter

I klinikken har hver fysioterapeut deres eget behandlingslokale, som er indrettet lyst og venligt.

Vi har en hyggelig reception, hvor der er nem adgang for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Vores træningscenter består af et stort og lyst lokale til træning i kredsløbs- og styrkemaskiner, et holdlokale til holdaktiviteter, samt et lokale til træning med eksempelvis bolde, frie håndvægte eller elastikker. Hertil hører omklædningsrum med badefaciliteter.


Sponsorater

Vi støtter idrætten og sundheden på Bornholm. Ring til Anne eller Jesper og få en snak om, hvordan vi evt. kan hjælpe din klub: 5695 4011.