Nyt ryghold uden for sygesikringen

Annes Sene Rygskole

 

Ønsker du dig nogle gange en ny ryg? Det kan du desværre ikke få, men jeg kan hjælpe dig til at optimere den du har, via intensiv og progredierende træning i 10 uger, sammen med max 7 andre ligestillede. Der er aldrig to forløb der er ens, for øvelserne og progressionen bliver tilpasset dig og de andre på dit hold.

Som noget NYT kan du nu komme på ”Anne Sene Rygskole”. Konceptet er det samme som Annes Rygskole, men dette hold er uden for sygesikringen, så behøver ikke en henvisning fra din læge. Du betaler for hele forløbet, med mulighed for at opdele i rater. Det koster 125 pr. gang, hvilket svarer til 100 kr. i timen. Opstarts samtalen koster 450 kr. Samlet pris 2800 kr. (rabat 150 kr.) Ved betaling i rater frafalder rabatten på 150 kr. Forløbet strækker sig over 20 gange, to gange om ugen, så ca. 10 uger. Det ligger onsdage kl. 16.10-17.40 og fredage kl. 16.00-17.00. Så du behøver ikke engang tage fri fra arbejdet. Holdet starter så snart det er fyldt.

Vil du ligesom andre der har været på min rygskole, kunne opleve en hverdag uden smerter og smertestillende, vil du kunne sove om natten eller vil du gerne have overskuddet til at lege med dine børn eller børnebørn?

”Jeg har haft problemer med bækkenet i mange år, men det sidste halve år har været rigtig hårdt. Jeg er gået hjem fra arbejde med smerter, og på trods af at jeg tog smertestillende, var jeg helt færdig resten af dagen. Nu er det meget bedre. Hvis jeg bliver øm, kan jeg nøjes med at slappe af i 45 min og så er jeg frisk igen, uden at tage piller”. Berit

”Jeg har fået det meget bedre og jeg har lært min krop bedre at kende. Jeg har slet ikke ondt i ryggen mere og jeg kan passe mit arbejde”. Ida

” Jeg har i 10-15 år været generet af ikke at kunne sove igennem pga. rygsmerter, de gener er helt væk nu”. Jørn-Ole

Hvad har du fået ud af at gå på Annes Rygskole i 10 uger? ” Stærk ryg, smidighed, forståelse for ryggens virke og sammenhæng af muskler”. John

 

Ring på 5695 4011 og få en snak med mig, om holdet kunne være noget for dig. Jeg glæder mig til at træne med dig og lære dig en masse om hvordan ryggen fungerer.
Anne Holz Hansen
Aut. fysioterapeut og medejer af Fysioform

Anne har 10 års erfaring som fysioterapeut, hvoraf de 8 har været på klinik og med særlig interesse for rygpatienter. Anne er cert. MDT, har deltaget på kurser som Den Motiverende Rygskole, Discusprolaps i lænden – diagnostik og konservativ behandling, Explain pain, Kinesiotape KT1,2 og 3 og er cert. i Fysioflow.