fbpx

Nyt Hold: Psykomotorisk Træning

Psykomotorisk træning er for dig, der ønsker at smidiggøre og styrke kroppens fysiske og mentale balance. Gennem guidede øvelser stående på gulv, arbejder vi i roligt kontinuerligt tempo, og bruger sindet til at skabe kropsbevidsthed og opmærksomhed på kroppens sammenhænge.Træningen er en nænsom, blid men sej træning der går dybt, og går ind og arbejder med de helt små muskelgrupper. Øvelserne kan implementeres i hverdagen.

Der er i træningen elementer af grounding-, core- og centertræning samt mentaltræning.
En træning der generer fornyet energi, jordforbindelse, nærvær og kropsbevidsthed.

Træningen afsluttes med en afspænding, der bl.a. aktiverer det parasympatiske nervesystem, som er med til at fremme fysisk og mentalt indre ro.
Forskning viser, at du ved regelmæssig træning af sindet kan styrke din mentale og fysiske sundhed og forbedre evnen til at regulere stress og følelser, empati, koncentration, glæde og rationel adfærd.

Træningen er for alle, og der tages individuelle hensyn.
Kom i behageligt træningstøj, indendørssko eller barfodet samt medbring en flaske vand.
Underviser: Camilla Ellekvist 6. semester Psykomotorisk terapeut studerende.
Psykomotorisk terapeut uddannelsen er en helhedsorienteret, anerkendt, sundhedsfaglig professionsbachelor. Vi inddrager krop, psyke og livssituation i arbejdet med sundhed og trivsel.

Midlertidigt hold der kører til og med uge 18. Kører hver tirsdag fra 17:45 til 18:45. Gratis hold for medlemmer. Se mere på https://dap.dk/