fbpx

4-ugers MELT hånd- og fod undervisning.

 

Grundet Corona situationen så udskyder vi dette hold på ubestemt tid. Så snart det kan afholdes igen så kommer der information angående dette.

4-ugers MELT hånd- og fod undervisning. 

 

Vil du opleve, hvordan du med en lille blød bold kan opløse “ophobet stress” i ansigt, hænder og fødder og hvordan det kan påvirke hele kroppens velbefindende – så kom med på dette 4-ugers forløb i the MELT Method hånd og fod træning.

Du vil på disse 4 undervisningsgange få lært  om din fantastiske krops design og sammensætning, videnskaben bagved the MELT method og på egen krop mærke hvilken forandring der kan skabes i hele kroppen med blot få minutters blid bearbejdning af dit bindevæv. Det er en tilgang rettet mod at du selv kan gøre en forskel for dig og din krop når du går hjem fra hver enkelt session. Ved blot at bruge MELT metoden 10 minutter 3 gange om ugen vil du begynde at mærke en forskel i din krop. På de 4 uger bliver mini-programmerne/serierne, de fulde programmer/serierne og de udvidede teknikker gennemgået så du kan gå hjem og arbejde med metoden på egen hånd og forandre din krop.

I Danmark og der er kun 5 melt-hånd & fodinstruktører i Danmark, hvoraf Jesper U. W. Olsen er den eneste på Bornholm.
Du kan læse og se mere om the melt method på hjemmesiden meltmethod.com og på youtube m.m.

 

 

Forløbet er åbent for alle.

Pris: 750 kr. medlemmer, 990 kr. ikke-medlemmer, inkl. specialsæt bolde. Et specialsæt består af 4 forskellige bolde og en træningselastik og tilhørende pose – værdi 250 kr.
Man kan også købe et stort Meltsæt med 2 x 4 forskellige bolde med rabat hos Jesper hvis man er på holdet – normalpris 325

Har du dit eget sæt MELT bolde er priserne:

Medlem: 650kr. Ikke-medlem: 850kr.

Tilmelding kan ske ved fysisk fremmøde, pr. mail til juwo@fysioformbornholm.dk eller tlf: 56 95 40 11.

 

 

 

Mere om Melt metoden:

Ny blid og smertefri selv-behandlingsmetode kommet Danmark.

The Melt Method er endeligt kommet til Danmark. MELT er en forkortelse for Myofascial Energetic Lengthening Technique – på dansk Myofasciel Energetisk forLængelses Teknik.

MELT er et system udviklet af den internationalt anerkendte forfatter, underviser, instruktør og behandler Sue Hitzmann, fordi hun ønskede at hjælpe sig selv og sine patienter til at kunne hjælpe sig selv og gøre dem uafhængige af hendes behandlinger. Og i løbet af halvfemserne og 00’erne udviklede hendes øvelser og redskaber sig til den smertefrie metode der nu er ved at sprede sig til hele verden.

24-26 februar 2018 var de 4 første MELT Hånd og fodinstruktører i Danmark på kursus i London med grundlæggeren af The MELT Method, Sue Hitzmann (se billede). Der var deltagere fra meget af verdenen på dette kursus, foruden Danmark var der deltagere fra Canada, Storbritannien, Sydkorea, Sverige, Norge, Østrig, Tyskland, Rusland, Italien m.fl.

“Som Fysioterapeut med stor og bred interesse for kroppens forskellige sammenhænge og bindevævet, samt hvordan jeg kan gøre mine patienter så uafhængige af mig som behandler som muligt, ser jeg rigtigt mange muligheder og stort potentiale i the MELT method.” Udtaler MELT Hånd og fod instruktør Jesper Upul Westh Olsen, der til dagligt arbejder som helhedsorienteret fysioterapeut i FysioForm Bornholm.