fbpx

Kostvejledning – Nu som holdtilbud!

Hvis du drømmer om at tabe dig, sove bedre, få mere energi og overskud i hverdagen eller bare øge dit velvære gennem sundere vaner – så kan kostvejledning være løsningen for dig.

Som noget nyt tilbyder jeg kostvejledning på hold. Det giver mulighed for at sparre med andre i samme situation som dig selv. I kan dele jeres erfaringer, udfordringer og successer. Holdene er små, så vi kan sikre et trygt forum med plads og tid til alle.

Du vil komme på hold sammen med 3 – 4 andre. Forløbet starter med en individuel konsultation af 60 min. varighed. Herefter mødes vi 9 gange på holdet (90 min.). Indimellem kommunikerer vi alle i en lukket gruppe online.

DET FÅR DU

Den individuelle konsultation er en samtale om dit udgangspunkt, dine ønsker og dine eventuelle udfordringer. Her laver vi en målsætning og handleplan for dig, som du kan tage med dig resten af forløbet.

På holdet vil der være individuel måling/vejning hver gang. Herefter fælles erfaringsudveksling og undervisning i relevante emner. Her får du læring om din krop, din kost og træning. Du får rådgivning, vejledning og redskaber til at navigere i vægttabsforløbet og din nye livsstil.

I vores lukkede online gruppe har du mulighed for at stille spørgsmål og dele erfaringer (både gode og svære). Jeg er online i gruppen hver dag, og dine holdkammerater kan også sparre med dig.

 

DET PRAKTISKE

Vi mødes hver torsdag kl. 18.30-20.00

Holdstart er torsdag d. 14. oktober (uge 41). Sidste gang bliver torsdag d. 9. december (uge 49). (Vi når altså at få noget julestemning med, så hvis du synes julen plejer at være ekstra svær med meget mad og hygge, kan det give god mening at deltage i dette forløb).

Tilmelding skal ske telefonisk på tlf. 56 95 40 11 eller på mail info@fysioformbornholm.dk senest torsdag d. 23. september. De individuelle samtaler holdes i uge 39 og 40 (vi finder en tid sammen).

Prisen for forløbet (1 x individuel konsultation + 9 x hold) er kr. 4145.

OBS: Holdet oprettes ved 4 tilmeldte.

 

Nøgleordet hos mig er balance. Jeg deler ikke madvarer op i sundt/usundt, i stedet arbejder jeg med sunde/usunde tilgange til madvarer, mængder og spisevaner. På den måde er ingenting forbudt, og der skabes en ro omkring maden, hvor det ikke gælder om at undvære, men om at prioritere og justere.

 

Læs mere om Sarah og kostvejledning her:     Kostvejledning & Sundhedscheck