Erfaren Fysioterapeut vender hjem – ½ pris på første konsultation for behandlinger udenfor sygesikringen!

Erfaren Fysioterapeut vender hjem – ½ pris på første konsultation for behandlinger udenfor sygesikringen!

Peter Inklaar vender hjem til os i FysioForm i starten af april. Peter Inklaar er for de der ikke allerede kender ham, en meget dygtig og erfaren fysioterapeut der også har flere redskaber i værktøjskassen end den offentlige sygesikring dækker. Peter er meget solidt funderet i traditionel fysioterapi, men opdaterer sig hele tiden ved kontinuerlig uddannelse.

Peter tilbyder på baggrund af sin store erfaring og kunnen både behandlinger indenfor og udenfor sygesikringen, afhængigt af den enkeltes udfordring og de forskellige behandlingstilgange der er optimalt at bruge.

Peter har på det seneste brugt meget tid på strukturel integration – hvor man ser på muskel-led-kæders sammenhænge og betydning for holdning, skader og genoptræning.

Ønsker du en helhedsorienteret behandling med en dygtig og erfaren terapeut, kunne en 45-90- minutters behandling hos Peter Inklaar klart være noget for dig.

I April er der ½ pris på for første konsultationer uden for sygesikringen hos Peter Inklaar.

Ønsker du ro og god tid, en mere komplet behandling, hvor du kan nå i dybden med dine problemstillinger er det anbefalelsesværdigt at tage en behandling uden for sygesikringen. 

Er der tale om mere komplekse eller langvarige problematikker kan det ofte være en fordel at have mere tid.

Du kan nå meget mere på 1 hel times behandling end på 2 gange ½ time.

Læs mere om Peter Inklaar her: