Dorn kursus for fysioterapeuter og ergoterapeuter m.fl. d. 6-7 april kl. 9.30-16.30

Dorn kursus by juwo

Dorn-metoden er et endnu ikke særligt udbredt behandlingskoncept i Danmark. Metoden stammer fra Tyskland og har spredt sig til flere lande – bl.a. Så langt som til Australien blandt mange forskellige sundhedsprofessionelle.

Det er en meget blid men ganske effektiv metode til at arbejde med dysbalancer i de fleste af kroppens led.

Man arbejder som hovedregel med at rette skelettet op fra anklerne og op igennem kroppen. Der læres teknikker til at mobilisere arme, ben, bækken, rygsøjle, kæbe, fingre og tæer, kraveben. Tanken bag dette er at når kroppens led fungerer og sidder korrekt, kan bindevæv, nerverne og musklerne omkring leddene arbejde bedre og under mindre slitage og belastning for både muskler og led.

Det er en metode der bruger mobilisering under bevægelse, det er relativt blidt og virker rigtigt godt på mange. Metoden er omend simpel, ganske effektiv og let at lære og implementere i sin hverdag.

På kurset lærer du de oprindelige Dorn-teknikker samt lettere modificerede udgaver af enkelte teknikker. Du lærer her sikkert at kunne behandle ud fra dorn-metodens principper og teknikker. Samt et par ekstra teknikker. Du bliver også introduceret til tensegrity og biotensegrity, ud fra det niveau deltagerne har.

Du får også en række selvbehandlingsteknikker som du selv og dine klienter kan bruge.

Kurset henvender sig til både fagfolk som fysioterapeuter, ergoterapeuter, kiropraktorer, massører, kraniosakral terapeuter, zoneterapeuter, lægfolk med interesse for kroppen og som vil kunne behandle sig selv og/eller familien, du kan dog ikke kalde dig dorn-terapeut.

Jeg har siden jeg lærte teknikken at kende, har jeg brugt metoden eller dens principper næsten dagligt i klinikken.

 

Læs mere om dorn her: www.Dorn.dk

 

I weekenden d. 6.-7./4 kl. 9.30-16.30 får du muligheden for at lære Dorn-metoden på Bornholm og efter kurset vil du kunne bruge det på dine kunder/klienter i din hverdag.

Dorn-kurset er godkendt til supplerende RAB-point.

Pris 2.800 kr. – betaling i flere rater muligt.

Sted: Højvangen 2, 3700 Rønne

Tilmelding/spørgsmål til juwo.fysioterapi@gmail.com

Dorn by juwo kurserne henvender sig primært til fysioterapeuter, ergoterapeuter, kraniosakral-terapeuter, massører, zoneterapeuter og andre kropsbehandlere.

Underviser er:

 

 

Leave a Reply