Corona opdatering 14 maj.

Kære bruger af FysioForm

Her i FysioForm træningscenter savner vi alle jer dejlige medlemmer. Vi forventer at træningscenteret bliver noget af det sidste, der må åbne op i august måned, når vi går ind i fase 4. Der må vi nok forvente at åbne op på en lidt anden måde, end vi har været vant til tidligere grundet smitterisikoen, men vi er sikre på, at det nok skal blive rigtig godt at komme i gang igen alligevel.

I fysioterapiklinikken har vi løbende fået lov til at åbne mere og mere op. I første omgang var det kun de allermest kritiske og og akutte tilfælde vi modtog, nu er der åbnet mere op, så vi nu også tager imod andre typer henvendelser.

Holdtræning for patienter er stille og roligt åbnet op igen, vi må dog højst være 9 personer pr. hold, og derfor er vores kapacitet begrænset indtil at næste fase for genåbning påbegynder.

Vi tager mange forholdsregler for at leve op til sundhedsstyrelsens retningslinjer for at mindske risikoen for smitte. Det betyder i praksis, at vi holder god afstand til hinanden, alle hænder bliver sprittet godt af og flader bliver gjort rent efter brug. Det bliver til rigtig mange liter håndsprit og papirservietter på en uge, kan vi afsløre.

Desuden bliver personer der møder op med symptomer i form af f.eks. hoste, nysen og feber nægtet adgang til klinikken. Det er heller ikke tilladt at møde op på klinikken uden en aftale. Dette er for at beskytte vores medarbejdere og patienter mod smittespredning.
Tidsbestilling og andre henvendelse skal derfor ske på telefonnummer 5695 4011.

Vi håber I alle passer godt på jer selv og hinanden til vi ses igen🙂